Prezantimi

Olymp Trade është një platformë tregtare dhe investimi në internet që ofron një shumëllojshmëri aktivesh dhe mënyrash tregtimi, të tilla si Koha Fikse, FX dhe Stoqet.
Ajo u themelua në vitin 2014 dhe që atëherë është bërë lider në industri me mbi 88 milionë llogari tregtarësh, 30 milionë transaksione mujore dhe 16 milionë pagesa mesatare mujore.

Olymp Trade rregullohet nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar dhe ka marrë çmime të shumta për përsosmërinë, mbështetjen e klientit, inovacionin dhe aplikacionin e tregtimit celular.

Ata synojnë të ofrojnë një përvojë tregtare të besueshme, transparente dhe të aksesueshme për tregtarët e të gjitha niveleve, nga fillestarët tek profesionistët.

Pro

 • Asnjë tarifë depozitimi ose tërheqjeje
 • Llogaria Demo Falas e disponueshme
 • Anëtar i Komisionit Financiar
 • Shërbimi ndaj klientit në dispozicion 24/7

Kundër

 • Në dispozicion vetëm një platformë tregtare
 • Nuk disponohet për tregtim në të gjitha vendet (përfshirë BE, MB dhe SHBA)
 • Procesi i gjatë i tërheqjes


Rishikimi i Olymp Trade: Platforma e Tregtimit, Llojet e Llogarive dhe Pagesat

Llojet e llogarisë

Platforma tregtare Olymp Trade ka dy lloje kryesore të llogarive. Llogaria bazë ku do të pajiseni me strategji, tregues dhe materiale edukative të cilat janë të disponueshme për të gjithë. Dhe llogaria VIP ku do të keni edhe më shumë përfitime, duke filluar nga analisti personal e deri te strategjitë sekrete dhe përfitimi i shtuar.

Rishikimi i Olymp Trade: Platforma e Tregtimit, Llojet e Llogarive dhe Pagesat

Llogaria VIP e Tregtisë Olimpike

Llogaria është e disponueshme për klientët që janë të avancuar në tregti dhe preferohet nga tregtarët shumë ekspertë. Në mënyrë që një llogari të jetë aktive dhe e përdorur, tregtarët duhet të depozitojnë dy mijë dollarë (2000 dollarë), ose ekuivalentin e monedhës së saj.

Klientët që kanë marrë Llogaritë VIP përfitojnë nga tërheqje më të shpejta dhe marrin ndihmën e një konsulenti VIP, analistëve financiarë dhe instrumenteve të ndryshme tregtare.

Pro

 • Tërheqje më të shpejta
 • Konsulent VIP
 • I përshtatshëm për tregtarët elitarë
 • Akomodimi për tregtarët e investimeve të mëdha
 • Llogaria Demo Falas e disponueshme

Kundër

 • Shuma e lartë minimale e depozitës
 • Jo i përshtatshëm për tregtarët fillestarë


Llogaria standarde e tregtisë Olimpike

Llogaria tregtare që përdoret nga shumica e tregtarëve është Llogaria Standarde dhe është e disponueshme për çdo klient të mundshëm që dëshiron të tregtojë rastësisht ose të testojë një Llogari Demo pa pagesë.

Llogaria ka një shumë minimale për të tregtuar, që është një dollar, dhe një shumë maksimale për të tregtuar me të, që është dy mijë dollarë. Llogaria standarde lejon fitimin maksimal të mundshëm prej tetëdhjetë përqind kur ka një tregti të suksesshme. Me Llogarinë Standarde, ekziston një fond minimal për tërheqje prej dhjetë dollarësh, pa kufi për asnjë tërheqje.

Tërheqjet mund të zgjasin deri në 24 orë, me një kohë pritjeje maksimale prej tre ditësh.

Pro

 • Llogaria Demo Falas e disponueshme
 • Tarifa të ulëta tregtare
 • Llogari minimale e ulët e depozitave
 • Fitimi maksimal i mundshëm prej 80% për çdo tregti të suksesshme
 • Shuma minimale e ulët e tërheqjes

Kundër

 • Procesi i gjatë i tërheqjes


Depozita dhe Tërheqje

Olymp Trade u ofron tregtarëve të tyre opsione të ndryshme për depozitat dhe tërheqjet. Me depozitat, tregtarët mund të financojnë llogaritë e tyre përmes mënyrave të ndryshme të pagesës; këto metoda përfshijnë përdorimin e Visa dhe MasterCard, pagesat elektronike dhe Boleto. Boleto është një opsion i disponueshëm për të gjithë klientët me bazë në Brazil.
Rishikimi i Olymp Trade: Platforma e Tregtimit, Llojet e Llogarive dhe Pagesat

Klientët që preferojnë përdorimin e kuletave elektronike mund të aplikojnë përmes Web Money, Neteller, Skrill, Bitcoin, Qiwi dhe Yandex Money. Tërheqjet kanë të njëjtat mundësi për pagesë, gjithashtu.

Pro

 • Asnjë tarifë depozite
 • Shuma minimale e ulët e depozitës
 • Procesi i depozitimit të shpejtë
 • Opsione të ndryshme për depozitat

Kundër

 • Asnje


Opsionet e depozitave

 • Transfertë bankare
 • Kartat e Kreditit dhe Debitit
 • Kuletat elektronike


Tërheqjet

Me Olymp Trade, ekziston një opsion që tregtarët mund të bëjnë një tërheqje, pasi të kenë përfunduar depozitën. Koha maksimale e pritjes për një kërkesë tërheqjeje mund të zgjasë deri në tre ditë, por Olymp Trade përpiqet të përfundojë transaksionin sa më shpejt që të jetë e mundur. Çdo tregtar me Llogarinë Standarde, koha mesatare e pritjes është njëzet e katër orë. Megjithatë, si mbajtës i llogarisë VIP, koha mesatare e pritjes është vetëm disa orë.

Nuk ka tarifa për tërheqje dhe shuma minimale e tërheqjes është dhjetë dollarë. Së bashku me këtë, të gjitha tarifat e transaksionit janë në Olymp Trade dhe ato nuk u ngarkojnë komisione tregtarëve.

Pro

 • Asnjë tarifë tërheqjeje
 • Procesi i shpejtë i tërheqjes
 • Shuma minimale e ulët e tërheqjes

Kundër

 • Asnje


Opsionet e Tërheqjes

 • Transfertë bankare
 • Kartat e Kreditit dhe Debitit
 • Kuletat elektronike

Platformat e Tregtisë

Platforma aktuale tregtare për Olymp Trade është një platformë tregtare e brendshme që është krijuar dhe zhvilluar nga zhvilluesit e softuerit të Olymp Trade. Platforma e tregtimit operon si në softuer Android ashtu edhe në iOS, si një aplikacion celular. Kjo do të thotë që të gjithë klientët e Olymp Trade mund të tregtojnë në çdo kohë, kudo.

Sipas rishikimeve dhe reagimeve të klientëve, platforma e tregtimit është miqësore për përdoruesit dhe ka një sens drejtimi kur bëhet fjalë për strategjitë tregtare të klientit. Olymp Trade dhe aplikacioni i tij celular konsiderohet të jetë një nga aplikacionet më të mira që disponohen në tregun financiar.

Platforma e tregtimit për Olymp Trade është e vetë-mjaftueshme dhe shumë e lehtë për t'u kuptuar; ai përmban tregues teknikë dhe instrumente analize që lehtësojnë tregtarët të gjejnë strategjinë më të mirë tregtare. Platforma e brendshme tregtare Olymp Trade ofron gjithashtu një seksion historik në fund të faqes, duke i lejuar tregtarët të qëndrojnë të përditësuar për një aktiv specifik dhe të ndjekin përparimin e tij. Në anën e majtë të faqes, ka një grafik tregtimi dhe në anën e djathtë të faqes është një ikonë ku tregtari lejohet të përcaktojë kohëzgjatjen e tregtisë, shumën për tregtimin dhe të vendosë një opsion Put ose Call .

Do të zbuloni gjithashtu se ekziston një platformë tregtare MetaTrader4 në dispozicion për ju. MT4 është një nga platformat tregtare më të zakonshme dhe më efektive në botë, dhe shumica e tregtarëve janë të njohur me të.

Rishikimi i Olymp Trade: Platforma e Tregtimit, Llojet e Llogarive dhe Pagesat
Platforma e Tregtisë në Ueb

Ekzistojnë dy lloje të urdhrave të tregtimit me Olymp Trade, urdhra me çmim dhe urdhra me kohë. Me porositë e çmimeve, ju mund të bëni një porosi, në varësi të çmimit në të cilin jeni kufizuar. Sa i përket porosive kohore, ju mund të bëni një porosi në një kohë të caktuar, e cila do të ekzekutohet automatikisht në kohën e kërkuar.

Ju mund të mos jeni në gjendje të aktivizoni sinjalizimet dhe njoftimet për llogarinë tuaj të platformës tregtare Olymp Trade, por do të jeni në gjendje të shikoni të gjitha porositë tuaja të mëparshme dhe në pritje. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të shikoni tregtarët tuaj të kaluar, së bashku me një raport të detajuar të atyre tregtive. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani gjurmët e tregtisë tuaj, dhe çfarë mund të jetë e ardhshme.

Me platformën Olymp Trade, ndërfaqja është shumë e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur. Ju nuk do të gjeni ndonjë problem me gjetjen e treguesve, mjeteve dhe tregjeve financiare. Platforma e tregtimit në ueb është një platformë me shumë grafiku, që do të thotë se ju mund të përdorni disa tabela në të njëjtën kohë.


Platforma e tregtimit në desktop

Platforma e tregtimit në desktop është e ngjashme me platformën e tregtimit në internet Olymp Trade, por platforma e tregtimit në desktop duhet të shkarkohet si një shtesë në pajisjen tuaj, Windows ose Mac.

Pro

 • E disponueshme në Windows dhe MT4
 • Mjete shumëfunksionale të hartimit
 • Qasje e lehtë dhe miqësore për përdoruesit
 • I personalizueshëm
 • Në dispozicion mbi 200 tregje financiare

Kundër

 • Nuk ka sinjalizime dhe njoftime


Platforma e Tregtisë Mobile

Ekzistojnë dy lloje të urdhrave të tregtimit me aplikacionin celular Olymp Trade, porositë me çmim dhe porositë me kohë. Me porositë e çmimeve, ju mund të bëni një porosi, në varësi të çmimit në të cilin jeni kufizuar. Sa i përket porosive kohore, ju mund të bëni një porosi në një kohë të caktuar, e cila do të ekzekutohet automatikisht në kohën e kërkuar.

Me aplikacionin celular Olymp Trade, ju mund të përdorni gjurmën tuaj të gishtit si një formë për t'u identifikuar në llogarinë tuaj tregtare. Funksioni i njohjes së gjurmëve të gishtërinjve është shumë i rrallë për t'u gjetur, pasi kërkon teknologji të përparuar. Pavarësisht se nuk ka një proces identifikimi me dy hapa, njohja e gjurmëve të gishtërinjve është një alternativë më e mirë.

Me platformën e aplikacionit celular, ju mund të aktivizoni sinjalizimet dhe njoftimet përmes cilësimeve të celularit tuaj. Do ta shihni në formën e një njoftimi shtytës që gjendet në cilësimet e pajisjes tuaj.

Në përgjithësi, aplikacioni celular Olymp Trade është shumë miqësor për përdoruesit dhe i lejon tregtarët në lëvizje të mos humbasin kurrë një mundësi thelbësore për të tregtuar. Aplikacioni celular është i disponueshëm për tregtarët me softuer, iOS dhe Android. Me Android, mund të aktivizoni funksionin e njohjes së gjurmëve të gishtërinjve, si një formë tjetër e hyrjes.

Pro

 • Tregtim 24/7
 • Përdorues miqësor
 • Ofrohet njohja e gjurmëve të gishtërinjve për identifikim
 • Në dispozicion mbi 200 tregje financiare
 • Ofrohet funksion me shumë grafiku

Kundër

 • Asnjë proces identifikimi me dy hapa

Mbështetja e Klientit

Me Olymp Trade, ata ofrojnë një mbështetje për shërbimin ndaj klientit që është e disponueshme 247. Mbështetja e klientit mund të arrihet përmes emailit, mbështetjes telefonike ose përmes formularit të kontaktit. Mbështetja e tyre telefonike është e disponueshme në Afrikën e Jugut dhe Argjentinë.

Pro

 • Në dispozicion 24/7
 • Metoda të ndryshme të mbështetjes së klientit
 • Përgjigjet përkatëse

Kundër

 • Shërbimi ndaj klientit të PO mund të jetë një proces i ngadaltë


Mjetet e Komunikimit

 • Email
 • Mbështetje telefonike
 • Adresa PO
Shumë tregtarë kanë mbetur të impresionuar nga përvoja tregtare e Olymp Trade, veçanërisht në mbështetjen e shërbimit ndaj klientit dhe procesin e tërheqjes. Tregtarët që kanë kërkuar tërheqje i marrin fondet në vetëm 24 orë, ndërsa mbajtësit e Llogarive VIP i marrin ato në pak orë. Shumë tregtarë që kanë përdorur shërbimin ndaj klientit ishin mirënjohës për përgjigjet e shpejta dhe relevante që kanë marrë, por metoda e mbështetjes së klientit PO është konsideruar e ngadaltë në krahasim me opsionet e tjera të mbështetjes së klientit.

konkluzioni

Olymp Trade është një ofrues i shërbimeve tregtare që u krijua në 2014 në Saint Vincent dhe Grenadines. Aktualisht ka mbi 25,000 përdorues aktivë, duke përdorur ose llogarinë e tyre standarde ose llogarinë e tyre VIP. Olymp Trade rregullohet duke qenë anëtar i Komisionit të njohur Ndërkombëtar Financiar (IFC), i cili është një ndërmjetës midis tregtarit dhe ndërmjetësit. Anëtarëve të IFC-së kërkohet të dorëzojnë një raport vjetor si një formë Monitorimi dhe Vlerësimi, së bashku me një kompensim financiar prej 20,000 USD nëse ka pasur ndonjë sjellje të keqe financiare të shkaktuar nga ndërmjetësi.

Olymp Trade është një nga ndërmjetësit më të famshëm. Megjithatë, ata nuk pranojnë klientë nga vende të ndryshme, duke përfshirë por pa u kufizuar në SHBA, MB dhe Japoni. Ata janë gjithashtu një nga ndërmjetësit shumë të paktë që kanë një prani të fortë në mediat sociale, duke përdorur mediat sociale si një mjet edukativ për tregtarët për të mësuar.

Thank you for rating.